RiskPoint Suomi

RiskPoint Oy on perustettu 2008 ja kuuluu osana RiskPoint -konsernia, jonka kotipaikka on Kööpenhaminassa, Tanskassa. Toimimme Suomen ja Tanskan lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa sekä vuoden 2018 alusta myös Sveitsissä. RiskPoint Oy on Lloydsin (Lloyds of London) ensimmäisenä Suomessa hyväksymä ”Coverholder”.

RiskPoint toimii vakuutusasiamiehenä (Underwriting Agency) keskittyen tarjoamaan yrityksille vapaaehtoisia vahinkovakuutuksia (esimerkiksi johdon vastuuvakuutuksia) ja erikoisvakuutuksia (kuten M&A yrityskauppavakuutuksia) sekä yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille ilmailuvakuutuksia.

RiskPointin tuotteet ja palvelut ovat tarjolla yrityksille pääsääntöisesti vakuutusmeklareiden välityksellä. Vakuutusmeklarin ja asiakkaan näkökulmasta RiskPoint toimii kuin vakuutusyhtiö. Teemme riskinvalintaa, hinnoittelua ja tuotekehitystä, keräämme vakuutusmaksuja, käsittelemme vahinkoja ja maksamme korvauksia – edustamiemme vakuutusyhtiöiden luottoluokitus on vähintään A-.

RiskPoint Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta (www.finanssivalvonta.fi).

Toimintamme keskeinen tukipilari on asiakastyytyväisyys; pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ammattitaitoisesti ja nopeasti vastaten parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaittemme odotuksiin ja tarpeisiin – tavoitteemme on siis olla ”underwriter of choice”, arvojemme ja osaamisemme mukaisesti asiakkaittemme valitsema palveluntarjoaja.

Ole yhteydessä – kerromme mielellämme lisää RiskPoint Oy:n palveluista !

Pekka Liukkonen
Managing Director
+358(0)937802608
Miila Svenström
Underwriter – Liabilites
+358(0)937802609